НОВОСТИ ФАКУЛЬТЕТА

Опубликовано:

Участь проф. Дмитрієвої О.І. у роботі спеціалізованої вченої ради

18 листопада 2021 року завідувачка кафедри економіки і підприємництва проф. Дмитрієва О.І. взяла участь у роботі спеціалізованої вченої ради ДФ 26.006.051 ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» в якості опонента.

Прилюдний захист дисертації Шатіло О.В....

Опубликовано:

Вітаємо з призначенням іменної стипендії Президента України!

Вітаємо студентку спеціальності «Облік і оподаткування» 4-го курсу групи ЕА-41-18 Лівенцову Яну Олександрівну з призначенням академічної стипендії Президента України на І семестр 2021/2022 навчального року.

Стипендію призначено згідно з Указом Президента України «Про заходи щодо державної підтримки...

Опубликовано:

Наукова інтернет-конференція з проблем вищої освіти і науки "Тенденції, проблеми та шляхи їх вирішення у організаційно-методологічному за

18 листопада  2021 р.  кафедрою обліку і оподаткування проводилась  наукова інтернет-конференція з проблем вищої освіти і науки "Тенденції, проблеми та шляхи їх вирішення у організаційно-методологічному забезпеченні підготовки фахівців".

В роботі конференції взяли участь представники 34 вищих...

Опубликовано:

Співробітництво кафедри економіки і підприємництва та Головного управління статистики у Харківській області

У межах Договору про співробітництво кафедри економіки і підприємництва та Головного управління статистики у Харківській області 15 листопада 2021 року було проведено вебінар «Харківщина у цифрах. Статистичний огляд», присвячений розгляду основних показників соціально-економічного розвитку...

Опубликовано:

Вітаємо доц. Левченко Я.С. з визнанням її наукового ступеню доктора наук в Україні!

Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 28 жовтня 2021 року № 1154 науковий ступінь доктора наук з галузі знань «Економіка» зі спеціальності «Фінанси, страхування та соціальне страхування», здобутий доценткою кафедри економіки і підприємництва Левченко Ярославою Сергіївною у Вищій...

Опубликовано:

Викладачі кафедри економіки і підприємництва – експерти Національного фонду досліджень України

Викладачі кафедри економіки і підприємництва проф. Дмитрієв І.А., проф. Дмитрієва О.І., проф. Шевченко І.Ю. та доц. Левченко Я.С. включені до реєстру експертів Національного фонду досліджень України.

Примітка. Національний фонд досліджень України є державною бюджетною установою, створеною Урядом...

Опубликовано:

Запрошуємо до участі у вебінарі Головного управління статистики у Харківській області "ХАРКІВЩИНА У ЦИФРАХ. СТАТИСТИЧНИЙ ОГЛЯД"

В межах договору про співробітництво Кафедри економіки і підприємництва і Головного управління статистики у Харківській області проводиться вебінар "ХАРКІВЩИНА У ЦИФРАХ. СТАТИСТИЧНИЙ ОГЛЯД"

Запрошуємо Вас доєднатися до вебінару.

Дата і час: 15 листопада 2021 року, 10:30 – 11:30.

Проведення заходу...

Опубликовано:

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту

Компанія Clarivate провела серію вебінарів. 11 листопада 2021 року вебінар на тему «Відкрита наука України крізь призму Web of Science» прослухала доцент кафедри менеджменту Бочарова Н.А. та отримала сертифікат.

Виступала Тихонкова Ірина, к.б.н., консультант з регіональних рішень компанії...

Опубликовано:

Командные Чемпонаты Украины по тхеквондо ВТФ среди взрослых и юниоров.

6-7 ноября 2021 г. в г. Суммы прошел открытый командный Чемпионат Украины по тхэквондо ВТФ. В нем приняли участие 11 мужских и 8 женских команд. В составе второй мужской команды выступали студенты механического факультета Котеликов Алексей и Вороновский Денис и получили серебро. В составе первой...

Опубликовано:

Укладено Договір про співробітництво між ХНАДУ і Університетом управління безпекою (м. Кошице, Словаччина)

За ініціативи кафедри економіки і підприємництва укладено Договір про співробітництво між ХНАДУ та Університетом управління безпекою (м. Кошице, Словаччина). Договором передбачено співробітництво у науковій, навчальній, публічній і культурній діяльності.    

По датам