Здобувачі вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" продовжують отримувати неформальну освіту

Здобувачі вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" продовжують власне навчання у вільний час. Так, студентки 1 курсу групи Е-11-22 Глумакова Ксенія та Носова Ліна успішно завершили курс-стажування "Створення та розвиток ІТ-продуктів". Курс розроблено ГО «Product IT Foundation for Education» та кофаундинговою IT-компанією Genesis у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України. У партнерстві з Київською школою економіки та інвестиційним фондом Horizon Capital.

Крім того, здобувачка 3 курсу Камишнікова Антоніна (група Е-31-20) успішно закінчила курс «Skills Lab: успішна кар’єра», який розроблено Центром “Розвиток КСВ” та платформою Career Hub за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та Міністерства культури, молоді та спорту України.  Цей допомогає розібратися з основними етапами розвитку кар’єри та розказує про важливі навички, які потребують всі сучасні роботодавці. Своїм досвідом в ньому діляться фахівці та фахівчині провідних українських компаній: lifecell, Watsons, Райффайзен Банк Аваль, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Укртелеком, Укренерго та Метінвест Холдинг.

Також студент магістратури Гладун Євгеній (група Е-51-22) пройшов курс "Як діяти далі: Бізнесу про сталий розвиток". Цей онлайн-курс є результатом роботи проєкту «Онлайн-освіта задля сталого розвитку», який реалізовано Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Вітаємо наших здобувачів з успішним закінченням цих курсів та отриманням сертифікатів!  


Вверх