Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці»!

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада  2020 року Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці».

16 квітня 2021 року відбувся ІІ тур конкурсу у вигляді підсумкової науково-практичної конференції. Серед фіналістів конкурсу захищала свою наукову роботу і студентка кафедри економіки і підприємництва Петрик Анастасія, яка здобуває вищу освіту на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Економіка» (науковий керівник: Шевченко І.Ю., д.е.н., доцент, декан факультету управління та бізнесу).

За результатами захисту авторкою наукової роботи, галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення нагородити Петрик Анастасію дипломом ІІ ступеня.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Петрик Анастасію та її наукового керівника доц. Шевченко І.Ю. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці»! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших наукових звершень!


Вверх