Вітаємо студентів Університету з нагородженням Подякою Харківського міського голови!

18 листопада 2022 року відбулося урочисте відзначення найкращих здобувачів вищої освіти міста Харкова, присвяченого Дню студента.

Вітаємо Катерину Гусакову та Валерію Цему, студенток факультету управління та бізнесу, з нагородженням Подякою Харківського міського голови «За активну громадянську позицію, високі  досягнення в навчанні, участь у науковій та громадській діяльності студентської спільноти, формування інтелектуального потенціалу України та з нагоди Дня студента».

Гусакова Катерина -  здобувачка вищої освіти 5 курсу зі спеціальності 073 «Менеджмент».
Відмінниця навчання. Приймає активну участь у науковій діяльності. Авторка та співавторка 3 наукових праць, учасниця наукових конференцій. Є неодноразовим переможцем Міжнародних конкурсів студентських наукових робіт (з 2020 по 2022 роки). 
З 25 січня по 01 лютого 2022 року провела персональну виставку живопису «Я і мій світ» у Інформаційно-виставковому центрі «БУЗОК» (у малій залі) міста Харкова.
Науковий керівник здобувачки - Шинкаренко Володимир Григорович, доктор економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту, Заслужений діяч науки і техніки України.

Цема Валерія - здобувачка вищої освіти 4 курсу зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Відмінниця навчання. Приймає активну участь у науковій діяльності. Авторка та співавторка 11 наукових праць, учасниця наукових конференцій як в Україні, так і за кордоном. Є неодноразовим переможцем Міжнародних конкурсів студентських наукових робіт (з 2021 по 2022 роки).
Науковий керівник здобувачки - Шевченко Інна Юріївна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри економіки і підприємництва, декан факультету управління та бізнесу.

Щиросердно вітаємо з високою відзнакою їх досягнень та бажаємо міцного здоров’я, добробуту у родині, мирного неба та подальших звершень у навчальній та науковій діяльності!


To top

За датою