Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу»!

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада  2020 року Поліський національний університет призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу».

21 квітня 2021 року відбувся ІІ тур конкурсу у вигляді підсумкової науково-практичної конференції. Серед фіналістів конкурсу захищали свою наукову роботу і студентки кафедри економіки і підприємництва:

- Петрик Анастасія, яка здобуває вищу освіту на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Економіка» (науковий керівник: Шершенюк О.М., к.е.н, доцент, доцент кафедри економіки і підприємництва);

- Щербанюк Вікторія, яка здобуває вищу освіту на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (науковий керівник: Шершенюк О.М., к.е.н, доцент, доцент кафедри економіки і підприємництва).

За результатами захисту авторками наукової роботи, галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення нагородити Петрик Анастасію та Щербанюк Вікторію дипломами І ступеня.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Петрик Анастасію та Щербанюк Вікторію, а також їх наукового керівника доц. Шершенюк О.М. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу»! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших наукових звершень!


To top

За датою