Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортне підприємництво»!

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04 жовтня 2019 року № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» Харківський національний автомобільно-дорожній університет призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт».

Згідно наказу ректора ХНАДУ № 135 від 11 жовтня 2019 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» конкурс за напрямом «Транспортне підприємництво» (у рамках конкурсу за спеціальністю «Автомобільний транспорт») проводиться на базі кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортне підприємництво» надійшло 46 наукових робіт студентів закладів вищої освіти. З поміж наукових робіт, що приймали участьу конкурсі, були й наукові роботи студентоккафедри економіки і підприємництва нашого ЗВО, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», − Сідякіної Єлизавети, Хорової Марії, Плахтій Анастасії та ЩеклеїноїАліни.

За результатами подвійного рецензування в І етапі ІІ туру наукова робота Сідякіної Єлизавети та Хорової Марії на тему «Співробітництво ЗВО і бізнес-структур як основа кадрового забезпечення розвитку транспортного підприємництва в Україні» була оцінена в 191 бал із 200 можливих і рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу.

За результатами подвійного рецензування в І етапі ІІ туру наукова робота Плахтій Анастасії та ЩеклеїноїАлінина тему «Удосконалення методичних основ формування власних інвестиційних ресурсів підприємства» була оцінена в 160 балів із 200 можливих і рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу.

У зв’язку із запровадженням в Україні карантину на період 12.03-24.04.2020 р. галузевою конкурсною комісією ухвалено рішення про підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за результатами І етапу ІІ туру, відповідно до яких студенток ХНАДУСідякіну Єлизавету та Хорову Марію було нагороджено дипломами І ступеня, аПлахтій Анастасію та Щеклеїну Аліну− дипломами ІІІ ступеня.

 Колектив кафедри економіки і підприємництва вітаєСідякіну Єлизавету, Хорову Марію, Плахтій Анастасію та Щеклеїну Аліну, а також їх наукових керівників проф. Шевченко І.Ю. та доц. ШершенюкО.М. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Транспортне підприємництво»!

 Бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших наукових звершень!


To top

За датою