Вітаємо Лауреатку Міського конкурсу «Молода людина року» у номінації «Студенти (курсанти) закладів вищої освіти»!

7 червня 2024 року  відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів Міського конкурсу «Молода людина року». Вже понад 20 років у м. Харкові  проводиться цей престижний конкурс з метою виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти міста, нагородження за найбільш вагомі досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій, волонтерській, громадській та інших галузях діяльності.

В цьому році нагороди отримали 11 переможців та 22 лауреати в 11-и номінаціях.

У номінації «Студенти (курсанти) закладів вищої освіти» звання лауреатки Міського конкурсу «Молода людина року», Подяку Харківського міського голови Ігоря Терехова та пам’ятну статуетку отримала студентка кафедри економіки і підприємництва, здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Економіка» спеціальності 051 «Економіка» Стогул Кіра.

Щиросердно вітаємо Кіру Стогул із вагомим досягненням і заслуженим входженням до інтелектуальної еліти м. Харкова! Бажаємо творчої наснаги та подальших звершень на благо ХНАДУ та м. Харкова!


To top

За датою