Успішна акредитація освітньої програми другого (магістерського) рівня 071 «Облік і оподаткування»

27 грудня 2022 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості освіти було ухвалено рішення про акредитацію освітньої програми другого (магістерського) рівня «Облік і оподаткування» (відповідальна за реалізацію ОП кафедра обліку і оподаткування). Успішна акредитація цієї програми свідчить про можливість подальшої якісної підготовки кваліфікованих і компетентних фахівців з питань обліку і оподаткування на базі ХНАДУ. Щиро дякуємо за належну фахову роботу експертної групи та галузевої експертної ради, а також за надані пропозиції та рекомендації, спрямовані на удосконалення освітньої програми. 

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми завідувача кафедри обліку і оподаткування доц. Ковальову Тетяну Володимирівну і науково-педагогічних працівників кафедри з успішним завершенням цього важливого етапу. 

Дякуємо ректору університету Віктору Богомолову, проректорам Анжелі Батраковій та Іллі Дмитрієву, декану факультету управління та бізнесу Інні Шевченко, керівнику відділу АСЯН Оксані Панковій за величезну допомогу та підтримку. Щира подяка адміністрації університету, структурним підрозділам, нашим стейкхолдерам, роботодавцям, здобувачам та випускникам! Нехай наш колективний здобуток стане черговою сходинкою для нових звершень і досягнень, у галузі вищої освіти! Разом до Перемоги!


To top

За датою