Участь викладачів кафедри менеджменту у щорічній події щодо розвитку неформальної освіти Kharkiv EDU Talk

Викладачі кафедри менеджменту 11 листопада 2021 року прийняли участь у щорічній події щодо розвитку неформальної освіти Kharkiv EDU Talk. Цього року основною темою було створення якісних освітніх продуктів. Спікерами на заході взяли участь представники бізнесу онлайн-освіти України, СНГ та світу. Вони поділилися своїми практичними інструментами та матеріалами, які використовують для своєї діяльності.

У програмі заходу було розглянуто: обзор ринку неформальної освіти, специфіка та основні етапи створення освітнього продукту; різниця навчальних програм та проектування освітнього досвіду; основні правила навчальних презентацій: структура та розбір розповсюджених помилок; як будувати якісні методології, завдяки яким студенти будуть відчувати результат; як створювати освітні продукти у Telegram; як упакувати готовий продукт та презентувати його світу; сучасні моделі продажів та побудова відділу продажів.

Кафедра менеджменту висловлює подяку спікерам заходу та його організатору Громадській спілці «Харківський кластер інформаційних технологій» за цікавий досвід та важливі рекомендації.


To top

За датою