СВІТЛА ТА ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ СОЗОНЮК ОЛЕНІ – ЗАХИСНИЦІ ТА ПАТРІОТЦІ УКРАЇНИ, СТУДЕНТЦІ ХНАДУ

3 грудня 2022 року… Пройшло рівно 3 місяці від дня трагічної загибелі Созонюк Олени – студентки 2-го курсу факультету управління та бізнесу, військового бойового медика 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, учасниці Революції гідності та патріотки України.

Созонюк Олена стала на захист суверенітету та територіальної цілісності України у лавах Збройних сил України у 2015 році. Пройшла пекло АТО: служила в Краматорську, Рубіжному, на фронті в селищі Кримське Луганської області. Отримала військове звання старшого сержанта. У 2016 році нагороджена Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». Була кваліфікованим військовим бойовим медиком, врятувала багато життів – і військових, і цивільних. Але свого життя не вберегла…

Созонюк Олена загинула 3 вересня 2022 року на Харківщині під час бою. Внаслідок танкового обстрілу ворожий снаряд впав і розірвався за декілька метрів від Олени Созонюк: вона загинула на місці.

Созонюк Олені було лише 28 років. У неї залишилася донька 3-х років.

Глибокі співчуття та низький уклін рідним і близьким Олени Созонюк! Світла та вічна пам'ять Захисниці України! Герої не вмирають!    


To top

За датою