РОЗВИТОК SOFT SKILLS З КЕРУВАНЯ ВЛАСНИМ БІЗНЕСОМ СТУДЕНТАМИ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ

Колектив кафедри менеджменту щиро поздоровляє Євгена Глобу, Олену Чіпіленко та Вікторію Філатову  з гідними результатами участі у VIII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2021», пишається їх прагненням до саморозвитку та бажає їм не зупинятися  на досягнутому і вибороти перемогу у фіналі наступних змагань!!!    

Третій рік поспіль здобувачі вищої освіти кафедри менеджменту приймають участь у щорічному віртуальному бізнес-турнірі «Стратегія фірми», в якому вони на протязі майже двох місяців становляться керівниками віртуальної компанії з однаковим первісним капіталом, що нарощується завдяки реалізації власно розробленій ними стратегії розвитку компанії під час змагання з таким ж учасниками з різних регіонів України та інших країн світу.  Під час змагання здобувачі вищої освіти отримують, при необхідності, консультації від діючого сертифікованого тренера у середовищі бізнес-симуляції ViAL+ Яни Догадайло (доцент кафедри менеджменту, к.е.н.), яка також щорічно приймає участь у бізнес-турнірі в лізі наставників паралельно зі здобувачами вищої освіти кафедри менеджменту.  

Але саме 2021 рік виявися найбільш плідним. В цьому році Олена Чіпіленко, Євген Глоба та Вікторія Філатова вперше приймаючи участь у on-line бізнес-турнірі гідно впоралися з обов’язками власника бізнесу і у запеклій конкурентній боротьбі (707 команд і 1087 учасників) успішно пройшли до півфіналу, фіналу та отримали відповідні винагороди.

Сертифікати півфіналіста отримали два здобувача вищої освіти відповідно третього та четвертого років навчання: Євген Глоба здобувач вищої освіти групи Е-31-18 отримав Сертифікат півфіналіста (№ 1257/2021, виданий 27.04.21); Олена  Чіпіленко здобувачка вищої освіти групи Е_32т1-18 отримала Сертифікат півфіналіста (№ 1486/2021, виданий 27.04.21).

Вікторія Філатова здобувачка вищої освіти групи Е_32т1-18 пройшла не тільки до півфіналу, але і у фінал, в якому взяла активну участь та показала гідні результати, які були підтверджені Дипломом лауреата (№ 814/2021, виданий 27.04.21).

Участь у VIII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2021» дозволила Євгену, Олені та Вікторії розвити навички (деякі  soft skills), які визнані звітом «Майбутні професії» Всесвітнього економічного Форуму в Давосі, як самі затребувані в майбутньому: вміння аналізувати та знаходити рішення в складних ситуаціях; критичне мислення; креативність; емоційний інтелект; когнітивна еластичність та інші.

 Колектив кафедри менеджменту щиро поздоровляє Євгена Глобу, Олену Чіпіленко та Вікторію Філатову з гідними результатами участі, пишається їх прагненням до саморозвитку та бажає їм не зупинятися  на досягнутому і вибороти перемогу у фіналі наступних змагань!!!

 Віримо в Вас та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших професійних звершень!!!    


To top

За датою