Посвята першокурсників у студенти ФУБ – 2023

1 вересня 2023 року в онлайн-режимі на базі платформи ZOOM відбулася посвята першокурсників у студенти факультету управління та бізнесу (ФУБ). З вітальним словом виступила декан ФУБ, д.е.н., професор, лауреат Премії Верховної Ради України Шевченко Інна Юріївна, яка розповіла першокурсникам про факультет і його структуру; особливості та конкурентні переваги кожної кафедри/спеціальності.

Взяв слово заступник декана ФУБ з навчально-методичної роботи, к.т.н., доцент Костенко Юрій Олексійович, який наглядно представив першокурсникам електронний розклад занять (МКР) і Навчальний сайт ХНАДУ, розповів про особливості навчального процесу в ХНАДУ.

Привітали цьогорічних першокурсників і завідувачки випускових кафедр: завідувачка кафедри менеджменту, д.е.н., професор Криворучко Оксана Миколаївна, завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., професор Дмитрієва Оксана Іллівна, завідувачка кафедри обліку і оподаткування, к.е.н., доцент Ковальова Тетяна Володимирівна.

Шановні першокурсники, ми раді вітати Вас у дружній родині факультету управління та бізнесу ХНАДУ! Бажаємо та будемо робити все можливе для того, щоб Ви здобули омріяний фах, знайшли справжніх друзів і отримали незабутні спогади про найкращі в житті студентські роки!


To top

За датою