Команда ХНАДУ «KharkivCity» – фіналісти Ukraine Recovery Case Championship

21 жовтня 2022 року було оголошено попередні результати кейс-чемпіонату Ukraine Recovery Case Championship від Всеукраїнської кейс-спільноти CASERS, який проводиться в межах програми «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Протягом місяця команди змагалися у вирішенні кейсів, представлених територіальними громадами (ТГ) з різних куточків України: «Стратегія розвитку підприємництва у громаді» від Привільненської ТГ; «Стратегія поширення використання української мови в регіоні» від Авангардівської ТГ;

«Комплексне розв'язання проблеми засмічення в гірській громаді» від Ясінянської ТГ; «Створення концепції соціального підприємства» від Саксаганської ТГ; «Нове життя для садиби Михайла Чайковського» від Гришковецької ТГ.

Загалом на розгляд журі було представлено 36 рішень, серед яких рішення кейсу для Привільненської ТГ (Рівненська область) за напрямком розробки стратегії розвитку підприємництва у громаді від команди кафедри економіки і підприємництва ХНАДУ «KharkivCity».

До складу команди «KharkivCity» увійшли студенти 3-4 курсів бакалаврату, які навчаються у ХНАДУ за освітніми програмами «Економіка» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а саме: Олексій Довгопол, Даріна Аліпова, Карина Швець і Валерія Цема. Науковий консультант команди «KharkivCity» – доцент кафедри економіки і підприємництва ХНАДУ, к.е.н., доц. Деділова Т.В.

За результатами дебатів журі був сформований перелік учасників-фіналістів, чиї рішення-пропозиції реально впровадити, і які потенційно можуть змінити життя у територіальних громадах.

Вітаємо команду «KharkivCity» із виходом у фінал Ukraine Recovery Case Championship та бажаємо гідно представити ХНАДУ у підсумковій конференції, яка відбудеться 28 жовтня 2022 року в м. Київ! Віримо у Вас і тримаємо кулачки!!!


To top

За датою