ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-МЕТОДИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ З ПРОБЛЕМ ВИЩОЇ ОСВІТИ І НАУКИ «ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДГОТО

18 листопада 2020 р. на базі кафедри обліку і оподаткування факультету управління та бізнесу ХНАДУ відбулася Всеукраїнська науково-методична  інтернет-конференція  з проблем вищої освіти і науки «Організаційно-методологічне забезпечення підготовки фахівців: тенденції, проблеми та шляхи їх вирішення (з нагоди 90-річчя ХНАДУ)».

 

Конференція проводилась,  у зв’язку з карантинними обмеженнями, в заочному та дистанційному форматах. Спілкування здійснювалось на основній платформі для реалізації дистанційного навчання в ХНАДУ - навчальному сайті ХНАДУ, що працює на основі Moodle (режим доступу до персональної web-сторінки конференції - dl.khadi.kharkov.ua/course/view.php)

 

Учасники конференції працювали за секціями шляхом участі у відповідних форумах:

1. Шляхи та засоби забезпечення ефективності підготовки фахівців у вищому навчальному закладі (37 тез та статей доповідей).

2. Самостійна та наукова робота студентів як засіб підвищення якості підготовки фахівців (11 тез та статей доповідей).

3. Сучасні інформаційно-комунікаційні технології в освіті (21 теза та статті доповідей).

4. Актуальні проблеми підготовки фахівців з обліку і оподаткування (10 тез та статей доповідей).

5. Проблемні питання розвитку методології і організації викладання навчальних дисциплін щодо підготовки фахівців в умовах інтеграції вітчизняної освіти у міжнародний простір (18 тез та статей доповідей)

 

Дистанційний формат проведення конференції полягав у здійсненні дискусії щодо наданих на конференцію матеріалів за формою питання-відповіді. Питання мали можливість задавати не тільки учасники та викладачі, але також і гості конференції.

В роботі конференції прийняли участь 137 учасників з різних областей України. В цілому на конференцію подано 97 статей та тез доповідей (в т.ч. сторонніми організаціями – 33).

Матеріали конференції були розміщені на  офіційній web-сторінці даної конференції у відповідних секціях. dl.khadi.kharkov.ua/course/view.php

За результатами участі у конференції учасники отримають сертифікати.


To top