«Interactive technologies and cloud services in online education: the experience of the european union countries and Ukraine». Міжнародне підвищення кваліфікації

У період з 11.07.2022 р. по 25.07.2022 р. доцент кафедри обліку і оподаткування Костенко Юрій Олексійович проходив Міжнародне підвищення кваліфікації для освітян (вебінар) на тему: «Interactive technologies and cloud services in online education: the experience of the european union countries and Ukraine»  (Інтерактивні технології та хмарні сервіси в онлайн навчанні: досвід караїн європейського союзу та України)  (м. Люблін, Республіка Польща).

Організаторами міжнародного підвищення кваліфікації  виступили: Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.

Міжнародне підвищення кваліфікації проводилося дистанційно у формі вебінару який складався з 8 тем розрахованих на 1,5 кредитів ECTS (45 годин) з них лекційних – 12 год., практичних - 20 год., самостійна робота - 13 годин.

За результатами проходження міжнародного підвищення кваліфікації доцентом Костенко Юрієм Олексійовичем було отримано відповідний сертифікат за номером № 96958.


To top