Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортне підприємництво»!

Колектив кафедри менеджменту вітає Іващенко Олександру, а також її наукового керівника доц. Дмитрієву О.І. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Транспортне підприємництво»!

Пишаємося Вами та бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших наукових звершень!    

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04 жовтня 2019 року № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» Харківський національний автомобільно-дорожній університет призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт».

Згідно наказу ректора ХНАДУ № 135 від 11 жовтня 2019 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» конкурс за напрямом «Транспортне підприємництво» (у рамках конкурсу за спеціальністю «Автомобільний транспорт») проводиться на базі кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортне підприємництво» надійшло 46 наукових робіт студентів закладів вищої освіти. З поміж наукових робіт, що приймали участь у конкурсі, була й наукова робота студентки кафедри менеджменту нашого ЗВО, Іващенко Олександри, яка навчається за спеціальністю 073 «Менеджмент».

За результатами подвійного рецензування в І етапі ІІ туру наукова робота Іващенко Олександри на тему «Формування логістичної системи підприємств пасажирського транспорту» була рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу.

У зв’язку із запровадженням в Україні карантину на період 12.03-24.04.2020р. галузевою конкурсною комісією ухвалено рішення про підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за результатами І етапу ІІ туру, відповідно до яких студентку ХНАДУ Іващенко Олександру було нагороджено дипломом ІІ ступеня.    


To top