Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент організацій»!

Колектив кафедри менеджменту вітає Кулик Ірину та Коваль Ірину, а також їх наукових керівників проф. Криворучко О.М. та доц. Федотову І.В. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент організацій»!

 Пишаємося Вами та бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших перемог на життєвому шляху!    

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 н.р.», ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» призначено базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій».

 Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент організацій» до 15 лютого 2020 року, було подано 121 студентську наукову роботу, авторами яких стали 145 студентів із 66 закладів вищої освіти України. В числі наукових робіт, що надійшли на конкурс, були й наукові робота студенток нашого ЗВО: Коваль Ірини та Кулик Ірини, які навчаються відповідно на п’ятому та четвертому курсі за спеціальністю 073 «Менеджмент».

 За результатами подвійного рецензування наукова робота Коваль Ірини на тему «Управління стійкістю підприємства на основі концепції життєздатних систем» була оцінена в 191 бал із 200 можливих балів, робота Кулик Ірини на тему «Формування організаційної структури управління підприємством на основі процесного підходу» була оцінена в 168 балів із 200 можливих балів. Обидві роботи були рекомендовані до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу – підсумковій науково-практичній конференції, що мала відбутися 22 квітня 2020 р.

 Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 та листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 № 22.1/10-713 підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій» у 2019–2020 н.р. відбулося за результатами першого етапу ІІ туру. Відповідно результатам першого етапу ІІ туру студенток кафедри менеджменту ХНАДУ Коваль Ірину було нагороджено дипломом І ступеня,  Кулик Ірину - дипломом ІІІ ступеня.    


To top