Участь здобувачів бакалаврату і магістратури у вебінарі з питань побудови кар'єри

Здобувачі бакалаврата і магістратури кафедри менеджменту відвідали захід "Career DAY Talks від АрселорМіттал Кривий Ріг ", що відбувся на платформі Microsoft Teams 23.10.2021.

На заході йшлося про те, що молодим людям потрібно ставити мету і йти до неї, завжди бажати більшого, шукати можливість навчатися та застосовувати знання, поважати себе та інших. 

Спікерка Марія Головань – унікальна запрошена гостя, яка працює на підприємстві ще з 1999 року. Вона різностороння особистість: мама, екскурсовод, металург, HR-спеціаліст, внутрішній тренер, психолог. Гостя є унікальною людиною, яка завжди на позитиві, знає як боротися з емоційним вигоранням та встигає поєднувати декілька життів. За її спиною неабиякий досвід роботи, яким вона готова ділитися, мотивувати та заряджати енергією на нові звершення. Переваги участі у проєкті:

  • знання від фахівця;

  • секрет успіху гості;

  • поради як поєднувати декілька життів;

  • важливість нетворкінгу в житті та відкритого спілкування;

  • правила боротьби з емоційним вигоранням. 

Участь у таких заходах дає можливість здобувачам освіти та випускникам ЗВО додати рядок у своє резюме, що може зробити його більш переконливим. Як  показує досвід, роботодавці звертають увагу на активність пошукачів та часто приймають рішення на їх користь при виборі з декількох кандидатів на вакансії.

Всі учасники заходу отримали сертифікати.  


To top