Галузева зустріч зі студентами «16363 Students Meet Up» на базі Головного корпусу ХНАДУ

27-го лютого 2020 року до Харківського національного автомобільно-дорожнього університету завітали представники автомобільно-транспортного підприємства 16363.

Ми особисто познайомилися з начальником логістичного відділу, головним маркетологом, менеджером по персоналу та безпосередньо з власником даного підприємства. Співробітники підготували цікаву та інформативну презентацію, де розповіли не тільки про свою роботу у формальному стилі, але й надали багато всесвітніх фактів, спонукали нас не «закриватися у своїй зоні комфорту» та не боятися вчитися і зіштовхуватися із труднощами.

«АТП-16363» було створене 35 років тому, має у своєму штабі більш 100 співробітників та займає лідируючі позиції не тільки у місті Харкові, але й по всій Україні.

Підприємство дуже ретельно відноситься до вибору персоналу. Іноді на пошук потрібного кандидата може витрачатися багато часу. Але кожен бажаючий може спробувати свої сили на практиці, де співробітники люб’язно будуть допомагати та розповідати про особливості роботи у той чи іншій сфері. Головні якості, які цінуються у працівниках: активність, енергійність, бажання розвиватися разом із підприємством та йти у ногу із часом.

Технології не стоять на місці! Про це нам нагадала маркетолог АТП Аліна та представила презентацію, де ми дізналися, про те, що:

-                    у Паризькій біотехнологічній компанії вже провели успішні експерименти біонічного ока, що цифрує зображення та передає його до мозку;

-                    у Норвегії вже була випробувана фура, яка проїхала 1000 км без участі людини, тобто відсутність водія у процесі перевезення вантажу;

-                     у Сполучених штатах вже працюють супермаркети, де немає кас та продавців, а кошти автоматично списуються з карти під час виходу з магазину.

Також була створена модель життя людини у недалекому майбутньому – 2032 році. Факти, наведені вченими, просто вражають. Наше життя стає майже повністю автоматизованим. Але звичайно не потрібно забувати про важливість людини у кожному життєвому процесі. Підприємства завжди будуть мати потребу у розумних та кваліфікованих кадрах.

«АТП-16363» запросило нас навідатися до них 3-го березня на день відкритих дверей, щоб дізнатися більше про саму роботу та можливості ринку України з перевезень.

Було дуже цікаво прослухати нову та корисну інформацію. Дуже вдячні працівникам підприємства за взаємодію зі студентами та надану мотивацію.

 

Студентка групи Ем_л-51-19                                     Вероніка Кобченко 

 

Відповідальна за працевлаштування

студентів кафедри менеджменту, к.е.н., доц.            Н.А. Бочарова    


To top