Вітаємо нашого студента, представника збірної України, Функендорфа Владислава зі здобуттям бронзової нагороди Чемпіонату Європи U21

З 27 по 30 вересня у місті Тирана (Албанія) пройшов Чемпіонат Европи U21 з тхеквондо ВТФ, у якому взяли участь близько 500 спортсменів із більше ніж 25 країн Європи.

У ваговій категорії до 58 кг змагався студент 4 курсу механічного факультету ХНАДУ, вихованець Заслуженого тренера України старшого викладача кафедри ФВіС Шевченка Віктора Івановича та Жеребчевського Олексія Сергійовича, Владислав Функендорф.

На цих змаганнях він провів чотири важкі двобої з п'яти. У першому колі він переміг місцевого фаворита, спортсмена з Албанії, Омара Ліла з рахунком 2:0 за результатами раундів. Далі на шляху Функендорфа став представник Кіпру Євангілос Антоноу, якого він переміг із сумарним рахунком 2:0.

У чвертьфіналі Владислав Функендорф подолав представника Ізраїлю Орі Торгемана з рахунком 2:0. Але у півфінальному двобої переможцем вийшов супротивник нашого студента - спортсмен з Іспанії Хуго Арилло Васкез, який потім зайняв друге місце, поступившись представнику Туреччини Юнешу Каплану. Також ще один представник Туреччини зайняв третє місце у цій ваговій категорії.

Тож вітаємо нашого студента, представника збірної України, Функендорфа Владислава зі здобуттям бронзової нагороди Чемпіонату Європи U21. Бажаємо йому подальших успіхів у спорті та навчанні!


To top