Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності (спеціалізації) «Підприємництво»!

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада  2020 року ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності (спеціалізації) «Підприємництво».

22 квітня 2021 року відбувся ІІ тур конкурсу у вигляді підсумкової науково-практичної конференції. Серед фіналістів конкурсу захищали свої наукові роботи і студентки кафедри економіки і підприємництва:

- Сопельник Вікторія та Тихонюк Дарина, які здобувають вищу освіту на бакалаврському рівні за ОП «Економіка» (науковий керівник: Дмитрієв І.А., д.е.н., професор, проректор з наукової роботи).

За результатами захисту наукових робіт авторами, галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення нагородити Сопельник Вікторію та Тихонюк Дарину дипломами ІІІ ступеня.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Сопельник Вікторію та Тихонюк Дарину, а також їх наукового керівника проф. Дмитрієва І.А. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності (спеціалізації) «Підприємництво»! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших наукових звершень!


To top