Відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року»

15 жовтня 2022 року у Київському будинку вчених Національної академії наук України відбулася урочиста церемонія нагородження цьогорічних лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України.

Вперше серед 100 кращих молодих вчених України є представники нашого університету і одразу двоє:

  • Левченко Ярослава Сергіївна – декан факультету підготовки іноземних громадян, професор кафедри економіки і підприємництва, доктор наук з галузі «Управління та адміністрування», професор – здобула перемогу та стала лауреатом в номінації «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • Шевченко Інна Юріївна – декан факультету управління та бізнесу, професор кафедри економіки і підприємництва, доктор економічних наук, доцент – здобула перемогу та стала лауреатом  в номінації «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Під час урочистої церемонії Левченко Я.С. і Шевченко І.Ю. отримали привітання від представників керівного складу Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти; були нагороджені свідоцтвами лауреатів і статуетками «Молодий вчений року», фірмовими канцелярськими наборами та сертифікатами на безкоштовну публікацію фахової статті у наукових журналах видавництва «Гельветика».    


To top