Студентці ФУБ Петрик Анастасії призначено стипендію Харківського міського голови «Обдарованість»

Згідно Розпорядження Харківського міського голови від «30» листопада 2021 року № 228 стипендію Харківського міського голови «Обдарованість» на 2021/2022 навчальний рік призначено студентці факультету управління та бізнесу, здобувачці вищої освіти на першому бакалаврському рівні за ОП «Економіка» Петрик Анастасії.

Петрик Анастасія – переможець (диплом І ступеня) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт  з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 н.р. зі спеціалізації «Економіка бізнесу»; переможець (диплом ІІ ступеня) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 н.р. зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»; переможець (диплом ІІІ ступеня) Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science − 2021» за напрямком «Економіка і управління» (мова конкурсу − англійська); переможець (диплом ІІ ступеня) XV Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2021 році. Напрямок: економічний; півфіналіст VIII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми − 2021», що проходив у бізнес-симуляторі ViAL+; переможець (диплом І ступеня) ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку підприємництва»; призер (диплом ІІ ступеня) ХІV Міжнародної наукової конференції здобувачів  вищої освіти «Проблеми розвитку економіки підприємства: погляд молоді». Петрик Анастасією опубліковано 2 наукові статті у виданнях України (з них 1 статтю – англійською мовою); 1 наукову статтю закордоном; 4 тези доповідей на міжнародних наукових конференціях

Викладачем-наставником Петрик Анастасії є проф. Шевченко І.Ю. − декан факультету управління та бізнесу, професор кафедри економіки і підприємництва.

Вітаємо Петрик Анастасію з призначенням стипендії Харківського міського голови «Обдарованість»! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги та подальших звершень!


To top