Перемога здобувачів кафедри ЕіП у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science”

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт “Black Sea Science”, фінал якого відбувся 29 березня 2023 року в режимі онлайн-конференції Zoom.

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science” проводиться щорічно на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network (ВSUN) – об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону та Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі (ISEKI-Food Association). Основними напрямами конкурсу є: харчова наука і технології; економіка і управління; інформаційні технології, автоматизація і робототехніка; енергетика та енергоефективність; екологія та охорона навколишнього середовища; туризм та готельно-ресторанна справа.

До складу журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт “Black Sea Science” 2023 року увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 із 22 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

Цьогоріч на перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів освіти, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова. Здобувачі вищої освіти кафедри економіки і підприємництва змагалися за напрямком «Економіка і управління». Витримавши потужну конкуренцію із 65 робіт, наданих на рецензування у І турі, наші студенти вибороли право представити Харківський національний автомобільно-дорожній університет у фіналі.

Здобувачі вищої освіти за ОП «Економіка» першого (бакалаврського) рівня Олексій Довгопол та Даріна Аліпова (гр. ЕП-31-20), здобувач вищої освіти за ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня Сергій Миронов (гр. ЕПП-51-22) гідно презентували міжнародному журі результати самостійної наукової роботи на тему «Justification of inflation tendencies in Ukraine in the medium term». Дослідження присвячено актуальному питанню оцінки та прогнозування рівня інфляції в Україні. Науковий консультант роботи – доцент кафедри економіки і підприємництва, к.е.н., доц. Деділова Тетяна Вікторівна.

Із загальною оцінкою в 123 бали (94 бали за результатами рецензування та 29 балів за виступ у фіналі) колектив наших авторів виборов перемогу та отримав почесне ІІ місце.

Вітаємо авторів наукової роботи та їх консультанта із перемогою у фіналі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт “Black Sea Science”, бажаємо нових наукових успіхів і звершень!!!


To top