Відвідування здобувачами вищої освіти кафедри менеджменту заходів зі сприяння працевлаштуванню

4 листопада 2021 року в онлайн режимі відбулася конференція, де була представлена ​​компанія «Гідро-Гід» та її діяльність у галузі постачання гідравлічних компонентів. Конференцію відвідали здобувачі вищої освіти 3, 4, 5 курсів спеціальності 073 «Менеджмент».

«Гідро-гід» – це стабільна та перспективна компанія, молода та амбітна, лідер в галузі постачання гідравлічних компонентів та систем на ринку України, східної Європи та інших країн світу.

Конференцію було проведено на високому професійному та організаційному рівні. Матеріали конференції становлять безперечний інтерес, і можуть бути використані у практичній діяльності. Особливо необхідно наголосити на злагодженості роботи менеджера з управління персоналом.

На конференції ми ознайомилися з компанією «Гідро-гід», а саме: з її структурою, основними напрямками діяльності, завданнями, перспективами та цінностями.

Компанія на ринку не так давно, але за цей короткий час вона увійшла до Топ-5 лідерів в Україні з постачання гідравлічного обладнання. Для покращення якості роботи та розширення можливостей компанія шукає амбітних та молодих співробітників за такими вакансіями: інженер-гідравлік; менеджер з розвитку; менеджер із продажу гідравлічного обладнання.

 

Здобувачі вищої освіти групи Е-41-18

Катерина Гусакова

Євген Глоба


To top