Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі»!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1271 від 04.10.2019 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим вищим навчальним закладом із проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі».

На розгляд галузевій конкурсній комісії в Харківський державний університет харчування та торгівлі було передано 74 роботи від 86 учасників. З поміж наукових робіт, що надійшли на Конкурс, була й наукова робота студентки кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету – Плахтій Анастасії.

Відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» «Щодо проведення інтелектуальних заходів» від 31.03.2020 р. No22.1/10-778 підсумки Конкурсу підведено за результатами першого етапу (рецензування) ІІ туру.

На підставі рецензій галузева конкурсна комісія визнала переможцем Конкурсу та нагородила дипломом ІІІ ступеня студентку Плахтій Анастасію Олександрівну.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Плахтій Анастасію Олександрівну, а також її наукового керівника доц. Приходько Д.О. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі»!

Бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших наукових звершень!


To top