Вітаємо призерів Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science − 2021»

Здобувачки вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і ОПП «Економіка» Валерія Цема та Анастасія Петрик 23 березня 2021 року взяли участь у фіналі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science − 2021», презентувавши результати наукової роботи «Competition of higher education institutions in regional markets of educational services in Ukraine: is fair competition?». Захист наукової роботи відбувався англійською мовою.

За підсумками фіналу журі конкурсу прийняло рішення про нагородження Валерії Цеми та Анастасії Петрик дипломами ІІІ ступеня.

Вітаємо з успіхом у престижному конкурсі Валерію Цему та Анастасію Петрик, а також їх наукового керівника – Інну Юріївну Шевченко! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших успіхів!

Довідка. Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» проводиться щорічно з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності. Цьогоріч до складу журі увійшли 106 спеціалістів-науковців, з них 62 з 19 зарубіжних країн: США, Німеччина, Швейцарія, Ангола, Бенін, Чехія, Італія, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Румунія, Польща, Казахстан, Азербайджан, Грузія, Болгарія, Молдова, Білорусь. На перший етап конкурсу було подано 239 робіт з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 40 університетів таких країн як: Німеччина, Канада, США, Коста-Ріка, Бразилія, Індія, Пакистан, Ізраїль, Китай, Туреччина, Македонія, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова, Болгарія.


To top