Відбулася Інтернет-конференція з проблем вищої освіти і науки

23 квітня 2021 року кафедрою економіки і підприємництва було проведено Інтернет-конференцію з проблем вищої освіти і науки «Науково-методологічні основи вдосконалення системи підготовки фахівців і перспективи модернізації вищої освіти».

Конференція передбачала дистанційну форму участі та проведення на базі віртуальної навчальної платформи Moodle. На Навчальному сайті ХНАДУ було створено персональну web-сторінку конференції, режим доступу до якої:https://dl.khadi.kharkov.ua/course/view.php?id=2347.

Під час конференції обговорювалися такі основні питання:

– модернізація національної системи освіти та змісту вищої освіти у контексті сучасного євроінтеграційного поступу України;

– трансформація освітнього процесу в умовах пандемії COVID-19;

– удосконалення методології викладання як один із найважливіших аспектів якісного навчального процесу;

– наукова діяльність – запорука підготовки кадрів «нової формації»; 

– особливості підготовки фахівців з економіки і підприємництва;

– методичні аспекти викладання фізичної культури у ЗВО і розвиток компетентностей здобувачів вищої освіти на заняттях фізичною культурою.

Для участі у конференції учасниками було подано 83 тези науково-методичних доповідей. Окрім учасників із різних міст країни-організатора конференції, тези доповідей також було надіслано учасниками з Китайської Народної Республіки.

За результатами отриманих від учасників конференції тез доповідей було сформовано збірник матеріалів Інтернет-конференції з проблем вищої освіти і науки «Науково-методологічні основи вдосконалення системи підготовки фахівців і перспективи модернізації вищої освіти».

Кафедра економіки і підприємництва дякує всім учасникам конференції за співпрацю, бажає міцного здоров’я, натхнення та нових професійних звершень!


To top