Участь в онлайн-семінарі для експертів з акредитації ОП та членів ГЕР НАЗЯВО

17 вересня 2020 року викладачі кафедри економіки і підприємництва (доц. Левченко Я.С. та доц. Федорова В.О.) прийняли участь в онлайн-семінарі для експертів з акредитації освітніх програм та членів галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Спікерами заходу були представники Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти: Сергій Квіт, Михайло Винницький, Богдан Моркляник, Олена Єременко, Наталія Стукало.

Програма семінару охоплювала такі питання:

– стан справ Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо запровадження нової парадигми забезпечення якості вищої освіти (що зроблено за рік, як вирішується політична ситуація, міжнародні результати);

– оновлений процес проходження акредитаційної справи;

– хто такий хороший експерт – до і після карантину;

– підготовка якісного звіту експертів;

– аналіз результатів опитування щодо процедури акредитації та участі у ній експертів з оцінювання освітніх програм та членів галузевих експертних рад.

Під час семінару експерти та члени ГЕР НАЗЯВО отримали відповіді на найважливіші запитання, які виникають в процесі акредитації освітніх програм,а також рекомендації щодо застосування критеріїв оцінювання і нормативних документів.

У підсумку учасники онлайн-семінару отримали важливі знання та цінний досвід.


To top