Досягнення ЛША ХНАДУ висвітлено на інформаційній платформі «Міжнародна трибуна» (м. Монреаль, Канада)

8 липня 2021 року було ознаменоване радісною подією: декан ФУБ, проф. Шевченко І.Ю. перемогла у Міжнародному конкурсі «Вчений року − 2021» (категорія «Соціальні науки/Економіка і бізнес»), який проводився Міжнародним центром дослідження досягнень (м. Монреаль, Канада).

Як переможниці конкурсу проф. Шевченко І.Ю. була надана організаційним комітетом можливість першочергової та безкоштовної публікації статті на інформаційній платформі «Міжнародна трибуна». Інна Юріївна скористалася наданою їй можливістю та представила на «Міжнародній трибуні» статтю «Automotive Industry and Ukraine − Oxymoron? Not Yet!», в якій у доведення заявленого у назві твердження розповіла про досягнення Лабораторії швидкісних автомобілів нашого університету. Адже славетна історія ЛША ХНАДУ варта того, щоб бути розказаною на міжнародному рівні!

З текстом статті можна ознайомитися за лінком: achievementscenter.com/academic-honor-society/international-tribune/international-tribune-articles/407-inna-shevchenko-automotive-industry-and-ukraine-oxymoron-not-yet


To top