Участь викладача кафедри обліку і оподаткування у Форумі (IFRSForum-2021) Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України та Аудиторської

Член професійної спільноти Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАУ) доцент кафедри обліку і оподаткування Костенко Ю.О. прийняв участь у короткостроковому заході безперервного професійного навчання (підвищення кваліфікації): Форум (IFRSForum-2021) «Фокус на якісні послуги та соціальну відповідальність («Focus on quality services and social responsibility»).

Організаторами заходу  виступили: Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України та Аудиторська палата України. В роботі Форуму приймали участь представники регуляторних установ, бізнесу, наукових кіл та професійних організацій. Форум проводивсь дистанційно у формі вебінару обсягом 15 годин (0,5 кредиту ECTS).

На Форумі було розглянуто наступне коло питань: вимоги до бухгалтерів та аудиторів: міжнародний аспект та національні особливості; роль Міжнародної федерації бухгалтерів як глобальної організації; роль професійної організації бухгалтерського обліку: нові тенденції та обов'язки; МСФЗ: фокус на забезпечення стійкості; податкові зобов’язання + NOCLAR; епоха діджиталізації в професії; складові входження в професію. Презентація програм іспитів.

За результатами проходження безперервного професійного навчання (підвищення кваліфікації) доцентом Костенко Ю.О. було отримано відповідне Свідоцтво за номером № 652-ДБ.


To top