FACULTY NEWS

Published:

Кафедрою ЕіП проведено ХVІІ Міжнародну наукову конференцію здобувачів вищої освіти

15 березня 2024 р. на базі кафедри економіки і підприємництва факультету управління та бізнесу відбулася ХVІІ Міжнародна наукова конференція здобувачів вищої освіти «Проблеми розвитку економіки підприємства: погляд молоді».

Міжнародна конференція здійснювалася у дистанційному та заочному форматах. ...

Published:

Проф. Дмитрієва О.І. долучилася до ГО «Університет лідерства та інновацій»

Завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна долучилася до громадської організації «Університет лідерства та інновацій» за напрямом діяльності, що відповідає спеціальності 051 «Економіка» (сертифікат АА1426, дійсний до 10.03.2025 р.).

Published:

Конференція «Univentre: Співпраця для успіху»

11 березня 2024 р. завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна  взяла участь у конференції «Univentre: Співпраця для успіху», де отримала можливість дізнатися як адаптувати академічні знання до успішного бізнесу.

Під час заходу учасники провели дискусії з...

Published:

Проф. Дмитрієва О.І. долучилася до ГО «Спілка науковців України»

Завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна приєднатися до команди однодумців та стала членом громадської організації «Спілка науковців України» (членський квиток СН 000 128, дійсний до 10.03.2025 р.).

Головною метою громадської організації «Спілка...

Published:

Вийшов з друку підручник «Ціни і ціноутворення»

Вийшов з друку підручник «Ціни і ціноутворення» за редакцією доцента кафедри економіки і підприємництва к.е.н., доц. Непрана А.В. та проректора з наукової роботи, професора кафедри менеджменту, д.е.н., проф. Дмитрієва І.А. Авторський колектив підручника «Ціни і ціноутворення» складають: Дмитрієв...

Published:

Кафедра ЕіП вітає проф. Шевченко І.Ю. з 1-м місцем у рейтингу з наукової роботи НПП ХНАДУ

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає д.е.н., проф. Шевченко Інну Юріївну з 1-м місцем у рейтингу з наукової роботи науково-педагогічних працівників Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за підсумками 2023 року.

Принагідно зазначаємо, що минулого року за...

Published:

Запрошуємо до обговорення проєктів освітніх програм за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

Кафедра економіки і підприємництва запрошує стейкхолдерів до обговорення проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти рівнів бакалавр і магістр за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля».
У Каталозі освітніх програм ХНАДУ розміщені проєкти освітніх програм за спеціальністю 076...

Published:

Запрошуємо до обговорення проєктів освітніх програм за спеціальністю 051 «Економіка»

Кафедра економіки і підприємництва запрошує стейкхолдерів до обговорення проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти рівнів бакалавр, магістр, доктор філософії за спеціальністю 051 «Економіка».
У Каталозі освітніх програм ХНАДУ розміщені проєкти освітніх програм за спеціальністю 051...

Published:

Участь у громадській організації за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

Декан факультету управління та бізнесу, професор кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Шевченко І.Ю. долучилася до громадської організації «Університет лідерства та інновацій» за напрямом діяльності, що відповідає спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» (сертифікат АА1414, дійсний...

Published:

Кафедра економіки і підприємництва здобула 1-е місце у загальному рейтингу кафедр ХНАДУ за 2023 р.

16 лютого 2024 р. на засіданні Вченої  ради ХНАДУ було підведено підсумки роботи факультетів і кафедр за напрямами наукової та методичної роботи за 2023 р. у вигляді рейтингування.

Перше місце серед кафедр ХНАДУ здобула кафедра економіки і підприємництва, очолювана д.е.н., проф. Дмитрієвою О.І....

By date