Перемога у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт студентів ЗВО зі спеціальності 073 «Менеджмент»

Вітаємо студентів кафедри менеджменту Волкову Софію (науковий керівник ас. Величко Я.І.) й Федяєву Ольгу (науковий керівник доц. Водолажська Т.О.) із перемогою! Студенти здобули ІІІ місця у відповідних категоріях кваліфікаційних робіт на рівні «бакалавр» й «магістр». Це визнання демонструє високий рівень професійності та таланту майбутніх менеджерів.  

У вересні 2023 року відбувся Всеукраїнській конкурс кваліфікаційних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент бізнес-структур» (на рівнях «бакалавр» і «магістр») на базі Київського національного університету технологій та дизайну.

Бажаємо переможцям та науковим керівникам подальших успіхів! Нехай ваші труди та дослідження приносять плідні результати та важливі відкриття, а цей конкурс був чудовою нагодою для вас показати свої навички та талант у сфері менеджменту. Бажаємо натхнення, вдалих ідей та високих досягнень!

Дякуємо організаторам за їхню цілеспрямовану та віддану роботу, що дозволяє студентам показати свій потенціал та вміння у сфері менеджменту. Така підтримка та плідна співпраця створюють унікальну можливість для молодих талановитих людей розкрити свій творчий потенціал та внести вагомий внесок у розвиток менеджменту в Україні. Бажаємо вам натхнення та нових досягнень у вашій важливій справі!


To top

By date