Вітаємо Відмінника ХНАДУ та Найкращого викладача очима студентів ХНАДУ!

Колектив кафедри менеджменту вітає Суконну Н.Г. і Догадайло Я.В. з отриманими відзнаками, бажає міцного здоров’я, натхнення та подальших звершень!    

19 червня на факультеті управління та бізнесу відбулися урочистості з приводу нагородження кращих студентів Нагрудними знаками «Відмінник ХНАДУ», а їх викладачів-наставників – Грамотами за перемогу у номінації «Найкращі викладачі очима студентів ХНАДУ».

Звання «Відмінник ХНАДУ» була удостоєна здобувач вищої освіти кафедри менеджменту 4-го року навчання – Суконна Ніна Григорівна. Суконна Н.Г., окрім відмінного навчання та виконання обов’язків старости групи, має вагомі результати наукової діяльності: вона є переможницею:

-  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт МОН України;

-  XІV Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт;

-  Всеукраїнського конкурсу «LoNG - 2018 (Look of New Generation / Погляд нового покоління);

-  двох міжнародних конкурсів студентських науково-дослідних робіт.

Є авторкою 10-и наукових статей (у т.ч. 2-х наукових статей, які опубліковані у зарубіжних наукометричних виданнях) і 5-ти тез доповідей на міжнародних наукових конференціях.

Керівником науково-дослідної роботи Суконної Н.Г. є доцент кафедри менеджменту Догадайло Яна Вікторівна, яка була удостоєна нагородження Грамотою за перемогу у номінації «Найкращі викладачі очима студентів ХНАДУ».


To top