Вітаємо переможців Конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти

З 30 квітня по 8 травня 2020 року відбувся ІІ етап Конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти, який проводився Міністерством освіти і науки України спільно з Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», Навчально-науковим інститутом бізнесу і менеджменту ХНТУСГ імені Петра Василенка, Львівським національним аграрним університетом, Одеським державним аграрним університетом, Спілкою підприємців Харківської області. Протягом ІІ етапу експертна комісія аналізувала та оцінювала бізнес-плани, подані на Конкурс. Наш ЗВО представляли студентки ІV курсу спеціальності «Економіка» Плахтій Анастасія та Щеклеїна Аліна з бізнес-планом «Надання послуг з реставрації та реконструкції будинків, споруд, пам’яток архітектури». За результатами оцінок експертної комісії, представлений нашими студентками бізнес-план, набрав найбільшу кількість балів у секції «Сфера послуг» та був удостоєний Гран-прі Конкурсу.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає переможців Плахтій А.О. і Щеклеїну А.О. та їх наукових керівників Онісіфорову В.Ю. і Шершенюк О.М. та бажає міцного здоров’я, натхнення та подальших наукових звершень!


To top