FACULTY NEWS

Published:

Престижна Перемога на Чемпіонаті Світу з Науки, Освіти та Мистецтва у Римі

15-25 березня 2024 року в історичному місті Рим відбувся I Чемпіонат Світу з Науки, Освіти та Мистецтва, який зібрав видатних вчених, педагогів та митців з усього світу. Серед них були і представники кафедри менеджменту Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, які вражаюче...

Published:

Чемпіонат України з козацького двобою

У Луцьку 15-16 березня 2024 року відбувався чемпіонат України з козацького двобою, присвячений пам’яті героїв полеглих у російсько-українській війні, який зібрав 650 спортсменів з 15 областей України.

         Організаторами заходу виступали Міністерство молоді та спорту України, Української...

Published:

Випускниця кафедри менеджменту ХНАДУ отримала подвійний диплом у рамках міжнародної програми співпраці 2D

Вітаємо Вікторію Філатову з видатним досягненням, яке є яскравим прикладом того, як міжнародна співпраця може розширювати можливості та сприяти професійному зростанню студентів, викладачів та науковців.

Кафедра менеджменту Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ)...

Published:

Молодіжна конференція у Харкові: студенти та підприємці об'єднують зусилля для розвитку міста

17 березня 2024 року у місті Харкові відбулася значуща подія, що зібрала разом молодь, студентів, підприємців та експертів для обговорення майбутнього креативних індустрій та їхнього впливу на розвиток міського середовища. Конференція Youth2B була організована під егідою комісії підприємства та...

Published:

Кафедрою ЕіП проведено ХVІІ Міжнародну наукову конференцію здобувачів вищої освіти

15 березня 2024 р. на базі кафедри економіки і підприємництва факультету управління та бізнесу відбулася ХVІІ Міжнародна наукова конференція здобувачів вищої освіти «Проблеми розвитку економіки підприємства: погляд молоді».

Міжнародна конференція здійснювалася у дистанційному та заочному форматах. ...

Published:

Проф. Дмитрієва О.І. долучилася до ГО «Університет лідерства та інновацій»

Завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна долучилася до громадської організації «Університет лідерства та інновацій» за напрямом діяльності, що відповідає спеціальності 051 «Економіка» (сертифікат АА1426, дійсний до 10.03.2025 р.).

Published:

Конференція «Univentre: Співпраця для успіху»

11 березня 2024 р. завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна  взяла участь у конференції «Univentre: Співпраця для успіху», де отримала можливість дізнатися як адаптувати академічні знання до успішного бізнесу.

Під час заходу учасники провели дискусії з...

Published:

Проф. Дмитрієва О.І. долучилася до ГО «Спілка науковців України»

Завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна приєднатися до команди однодумців та стала членом громадської організації «Спілка науковців України» (членський квиток СН 000 128, дійсний до 10.03.2025 р.).

Головною метою громадської організації «Спілка...

Published:

Вийшов з друку підручник «Ціни і ціноутворення»

Вийшов з друку підручник «Ціни і ціноутворення» за редакцією доцента кафедри економіки і підприємництва к.е.н., доц. Непрана А.В. та проректора з наукової роботи, професора кафедри менеджменту, д.е.н., проф. Дмитрієва І.А. Авторський колектив підручника «Ціни і ціноутворення» складають: Дмитрієв...

Published:

Кафедра ЕіП вітає проф. Шевченко І.Ю. з 1-м місцем у рейтингу з наукової роботи НПП ХНАДУ

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає д.е.н., проф. Шевченко Інну Юріївну з 1-м місцем у рейтингу з наукової роботи науково-педагогічних працівників Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за підсумками 2023 року.

Принагідно зазначаємо, що минулого року за...

By date