Участь студентів кафедри менеджменту у заходах щодо працевлаштування

25 листопада 2021 р. на базі онлайн платформи ZOOM відбулася конференція, де була представлена група компаній «RDS» та її діяльність у дорожньо-будівельній галузі.

Групу дорожньо-будівельних компаній було засновано у 2005 році. За 16 років існування на ринку вона увійшла до «Топ-3» дорожньо-будівельних компаній в Україні за обсягом збудованих доріг.

Конференцію було проведено на високому рівні. Матеріали конференції були представлені у вигляді презентації, в якій були представлені види діяльності (проектування, будівництво, реконструкція, капітальний ремонт автомобільних доріг, інфраструктурних споруд, експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг, будівництво злітно-посадкових смуг), переваги роботи в компанії, умови праці та перспективи кар'єрного зростання, наявні вакансії та структура компанії RDS.

Після викладу основного матеріалу, кожен з учасників міг поставити питання, що його цікавлять. Слід зазначити компетентність представників компанії, які чітко та вичерпно давали відповіді на поставлені запитання.

По завершенню конференції можу сказати, що у мене склалося позитивне враження від презентації та компанії RDS в цілому.

 

Студент групи Е-41-18

Євген Глоба


To top

By date