Вітаємо переможців XІV Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук!

Колектив кафедри менеджменту вітає Коваль Ірину, Козлову Єлизавету, Кононенко Альону, Саване Мохамеда, Суконну Ніну та Хамдауі Аюба, а також їх наукових керівників ас. Величко Я.І., доц. Догадайло Я.В. та доц. Федотову І.В. зі здобутою перемогою у XІV Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за економічним напрямком!!!

 Пишаємося Вами та бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших досягнень на життєвому шляху!    

Щорічно студенти кафедри менеджменту приймають участь  у Харківському регіональному конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук.

Для участі у регіональному конкурсі кафедрою менеджменту було подано  8 студентських наукових робіт.

Згідно з положенням про проведення регіонального конкурсу кількість робіт студентів – переможців Конкурсу визначалося у такому співвідношенні: нагороджується – дипломом І ступеня – 3 роботи, ІІ ступеня – 5 робіт, ІІІ ступеня – 7 робіт.

За результатами проведення XІV Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за економічним напрямком роботи студентів кафедри менеджменту було визнано переможцями та нагороджено дипломами І ступеня та ІІ ступеня.

Дипломами І ступеня нагороджені студенти:

- Кононенко А.В. та Хамдауі А. за наукову роботу на тему «Оцінка економічної результативності діяльності підприємства»

- Коваль І.О. та Саване М. за наукову роботу на тему «Оцінка рівня стійкості автотранспортного підприємства»

Дипломом ІІ ступеня нагороджені студенти:

- Суконна Н.Г. та Козлова Є.Г. за наукову роботу на тему «Оцінка мотиваційного потенціалу працівників підприємства»


To top