Знайомство з платформою ScienceDirect

Декан факультету управління та бізнесу Шевченко І.Ю. взяла участь у англомовному вебінарі «Welcome to ScienceDirect», що відбувся 17 лютого 2021 року за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Спікерами заходу виступили провідні фахівці компанії Elsevier: Катажина Ґаца-Зайонц, Томаш Пшонка, Наталія Ґарція та Хелена Пачуска.

Відповідно до угоди Міністерства освіти і науки України та компанії Elsevier протягом 2021 року українські науковці матимуть доступ до ресурсів платформи ScienceDirect − однієї з найбільших онлайн колекцій опублікованих наукових досліджень.

Під час вебінару було представлено команду співробітників Elsevier, яка забезпечуватиме підтримку українських користувачів; проведено презентацію контенту платформи ScienceDirect, доступного для українських користувачів; презентовано сайт українською мовою, створений для навчання та підтримки українських користувачів платформи ScienceDirect; презентовано розклад вебінарів, які будуть проведені для фахівців українських ЗВО та наукових установ українською та англійською мовами.


To top