Вітаємо здобувачів кафедри ЕіП із гідним результатом у Всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності «FinCup-2022»

15 грудня 2022 року відбувся І тур Всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup-2022», який проводиться у рамках проєкту підвищення рівня фінансової грамотності населення України. Організаторами турніру є Міністерство освіти і науки України, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, ГО «Діловий клуб «Партнер».

Для участі у турнірі в категорії «Інститут/Університет/Академія» було зареєстровано 44 команди з 23 областей України та 1 команду з іноземного вишу. ХНАДУ представляли здобувачі вищої освіти кафедри економіки і підприємництва – учасники студентської команди «KharkivCity»: Довгопол Олексій, Аліпова Даріна, Стогул Кіра, Петрова Аліна, Гудков Олександр, Миронов Сергій. Тренер команди – доцент кафедри економіки і підприємництва, к.е.н., доц. Деділова Тетяна.

За результатами І туру Всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup-2022» команда «KharkivCity» показала високий рівень обізнаності в питаннях фінансової грамотності та отримала середній загальнокомандний результат на рівні 80,3%.

Вітаємо студентську команду «KharkivCity» із гідним результатом у Всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності «FinCup-2022»! Бажаємо подальших наукових звершень!


To top