Вітаємо Відмінника ХНАДУ та Найкращого викладача очима студентів ХНАДУ!

На факультеті управління та бізнесу відбулися урочистості з приводу нагородження кращих студентів Нагрудними знаками «Відмінник ХНАДУ», а їх викладачів-наставників – Грамотами за перемогу у номінації «Найкращі викладачі очима студентів ХНАДУ».

Цьогоріч звання «Відмінник ХНАДУ» удостоїлася студентка 4-го курсу кафедри економіки і підприємництва – Плахтій Анастасія Олександрівна. Плахтій А.О., окрім відмінного навчання, має вражаючі результати наукової діяльності: вона 7 разів ставала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт МОН України, є авторкою 16-и наукових статей (у т.ч. 2-х наукових статей, які опубліковані у фахових наукометричних виданнях) і 14-и тез доповідей на міжнародних наукових конференціях.

Викладачем-наставником Плахтій А.О. є завідувач кафедри економіки і підприємництва, д.е.н, доцент, лауреат Премії Верховної Ради України Шевченко Інна Юріївна, яка вже втретє удостоюється нагородження Грамотою за перемогу у номінації «Найкращі викладачі очима студентів ХНАДУ».

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Плахтій А.О. і Шевченко І.Ю. з отриманими відзнаками, бажає міцного здоров’я, натхнення та подальших звершень!


To top