Участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Сучасні підходи до організації виховної роботи в закладах освіти»

3 грудня 2020 р. декан факультету управління та бізнесу Дмитрієв І.А. та завідувач кафедри економіки і підприємництва Шевченко І.Ю. взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Сучасні підходи до організації виховної роботи в закладах освіти».

Конференція була організована освітньою платформою «Всеосвіта» спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», ГО «Центр сучасної психології «Міррада»».

Учасники конференції ознайомилися з наступними актуальними питаннями: нормативно-правове забезпечення організації виховної роботи в закладах освіти; булінг в освітньому процесі; виховна робота зі здобувачами освіти різних вікових категорій; безпечна поведінка здобувачів освіти в Інтернеті; особиста та психологічна безпека здобувачів освіти.

За результатами участі у конференції учасники отримали сертифікати, що засвідчують підвищення кваліфікації обсягом 8 годин (0,27 кредиту ЄКТС).


To top