Триває підготовка до використання системи YouControl у навчальному процесі за спеціальностями ФУБу

30 травня 2023 року у відповідності з «Меморандумом про взаємодію і співпрацю» між ХНАДУ й ІТ-компанією YouControl, 10 викладачів кафедр ФУБ (економіки і підприємництва; менеджменту; обліку і оподаткування) отримали коди доступу до системи YouControl для використання інструментів онлайн-сервісу перевірки компаній у навчальному процесі.

Використання системи YouControl надасть можливість здобувачам вищої освіти ознайомлюватися з діяльністю реальних суб’єктів господарювання, вивчати сучасні економічні процеси на мікрорівні. Також система YouControl надає актуальну статистичну інформацію й аналітичні дані, що можуть бути використані під час виконання кваліфікаційних робіт і проведення наукових досліджень.

Наразі фахівцями ІТ-компанії YouControl готується навчальний блок про відкриті дані (3 лекції: Тема. 1. «Що таке відкриті дані?»; Тема. 2. «Де шукати відкриті дані?»; Тема 3. «Сервіси на основі відкритих даних. Практичний досвід сервісу «YouControl»»), який буде використаний у 2023/2024 н.р. в інформаційно-організаційному забезпеченні освітніх компонент:

-     навчальні дисципліни «Економічний аналіз» і  «Економічна безпека» (освітня програма «Економіка»);

-     навчальна дисципліна «Фінансовий аналіз» (освітня програма «Облік і оподаткування»);

-     навчальна дисципліна «Техніко-економічний аналіз» (освітня програма «Менеджмент організацій і логістика»);

-     навчальна дисципліна «Економічна безпека» (освітня програма «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»).


To top