Здобувачі вищої освіти за спеціальностями 051 і 076 успішно склали кваліфікаційний екзамен на рівень «бакалавр»

22 червня 2022 року на кафедрі економіки і підприємництва був проведений кваліфікаційний екзамен на рівень «бакалавр» для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Кваліфікаційний екзамен проводився в онлайн-дистанційному форматі на Навчальному сайті ХНАДУ на базі електронного курсу-ресурсу за лінком https://dl2022.khadi.kharkov.ua/course/view.php?id=3135.

Ідентифікація здобувачів вищої освіти здійснювалася через: цифрову ідентифікацію шляхом введення здобувачами персональних логіну та паролю для доступу до Навчального сайту ХНАДУ; фізичну ідентифікацію через відеозв’язок шляхом пред’явлення здобувачами документів, які посвідчують особу.

Варіативність вибору екзаменаційних білетів забезпечувалася автоматичною генерацією рандомайзером випадкових чисел.

Фіксація процесу проведення та результатів кваліфікаційного екзамену на рівень «бакалавр» здійснювалася через відеозапис та інші інструменти навчальної платформи Moodle.

За результатами складання здобувачами вищої освіти кваліфікаційного екзамену на рівень «бакалавр» абсолютна успішність склала 100%, якісна успішність: за спеціальністю 051 «Економіка» – 68%, за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – 75%.

Бажаємо нашим випускникам міцного здоров’я, мирного неба, професійних успіхів і здійснення найзаповітніших мрій!


Nach oben

Nach Datum

Nach Kategorie

Keine Kategorien verfügbar.