Олімпійський урок

1 березня 2023 року кафедра фізичного виховання та спорту дистанційно провела Олімпійський урок, у якому прийняли участь одні з найкращих спортсменів нашого університету, які представили різні види спорту, а саме:

          -Христосов Ігор, випускник ФТС, Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, 4-х разовий чемпіон світу, майстер спорту України з боксу.

          - Медвецька Дарʼя, здобувачка вищої освіти ФТС, майстер спорту України з вільної боротьби, майстер спорту України з пляжної боротьби, майстер спорту України з боротьби сумо, срібна призерка чемпіонату світу, багаторазова призерка чемпіонату Європи та України.

          - Махов Олександр, випускник ДБФ, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, віце-чемпіон Європи з класичного пауерліфтингу федерації IPF 2017р., діючий рекордсмен України, призер Чемпіонатів Харкова з бодібілдингу. В якості тренера підготував 2х майстрів спорту.

          - Фоменко Микита, здобувач вищої освіти ФУБ, капітан збірної команди ХНАДУ з футболу, багаторазовий переможець чемпіонатів вищих навчальних закладів м. Харкова з футболу, признаний найкращим гравцем.

          - Циганкова Катерина здобувачка вищої освіти АФ, майстер спорту України з тхеквандо ВТФ, золота призерка клубного Чемпіонату України, двократна бронзова призерка чемпіонату України.

          Спортсмени розповіли про свій шлях у спорті, про свої досягнення та плани на майбутнє. Призвали приєднуватись до здорового способу життя, до занять спортом. Відповіли на питання студентів, які були присутні на заході.

          Бажаємо успіхів нашим спортсменам на спортивній арені.


Nach oben

Nach Datum

Nach Kategorie

Keine Kategorien verfügbar.