Кафедра економіки і підприємництва приєдналася до кейс-спільноти CASERS

Кафедра економіки і підприємництва активно впроваджує в навчальний процес прогресивні інструменти та методи навчання, одним з яких є «case-study». Саме вирішення практичних кейсів дозволяє здобувачам вищої освіти за освітніми програмами «Економіка» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» отримати відповідні компетентності та сформувати вкрай важливі soft skills шляхом розв’язання реальних економічних та соціальних проблем-завдань.

У 2022/2023 навчальному році ХНАДУ як університет-партнер приєднався до Головної кейс-спільноти України «CASERS», яка щорічно проводить кейс-чемпіонати з актуальних питань розвитку країни.

Згідно з результатами опитування здобувачів вищої освіти, проведеного кейс-спільнотою, 81% студентів високо цінують взаємодію з реальним сектором під час навчання (вирішення кейсів, стажування, екскурсії та квести); студенти, викладачі яких постійно або часто використовують у навчанні кейс-метод, на 38% вище оцінюють якість освіти.

CASERS розвиває кейс-культуру. Допомагає економічним суб’єктам проводити відкриті конкурси з вирішення кейсів, університетам – додавати реальні завдання від провідних підприємств (в тому числі міжнародних корпорацій), органів державної влади та місцевого самоврядування у навчальні програми, а молоді – отримувати практичний досвід, знайомства з СЕО провідних компаній, запрошення на стажування та/або до працевлаштування.

Дякуємо за можливість долучитися до проєкту та з нетерпінням чекаємо на нові й цікаві кейси від партнерів!    


Nach oben

Nach Datum

Nach Kategorie

Keine Kategorien verfügbar.