FAKULTÄT NACHRICHTEN

Verlagswesen:

Викладачі кафедри економіки і підприємництва – експерти Національного фонду досліджень України

Викладачі кафедри економіки і підприємництва проф. Дмитрієв І.А., проф. Дмитрієва О.І., проф. Шевченко І.Ю. та доц. Левченко Я.С. включені до реєстру експертів Національного фонду досліджень України.

Примітка. Національний фонд досліджень України є державною бюджетною установою, створеною Урядом...

Verlagswesen:

Запрошуємо до участі у вебінарі Головного управління статистики у Харківській області "ХАРКІВЩИНА У ЦИФРАХ. СТАТИСТИЧНИЙ ОГЛЯД"

В межах договору про співробітництво Кафедри економіки і підприємництва і Головного управління статистики у Харківській області проводиться вебінар "ХАРКІВЩИНА У ЦИФРАХ. СТАТИСТИЧНИЙ ОГЛЯД"

Запрошуємо Вас доєднатися до вебінару.

Дата і час: 15 листопада 2021 року, 10:30 – 11:30.

Проведення заходу...

Verlagswesen:

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту

Компанія Clarivate провела серію вебінарів. 11 листопада 2021 року вебінар на тему «Відкрита наука України крізь призму Web of Science» прослухала доцент кафедри менеджменту Бочарова Н.А. та отримала сертифікат.

Виступала Тихонкова Ірина, к.б.н., консультант з регіональних рішень компанії...

Verlagswesen:

Командні Чемпіонати України з тхеквондо ВТФ серед дорослих та юніорів.

6-7 листопада 2021 р. у м. Суми пройшов відкритий командний Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ. В ньому прийняли участь 11 чоловічих та 8 жіночих команд. У складі другої чоловічої команди виступали студенти механічного факультету Котеліков Олексій і Вороновський Денис та отримали срібло. У складі...

Verlagswesen:

Укладено Договір про співробітництво між ХНАДУ і Університетом управління безпекою (м. Кошице, Словаччина)

За ініціативи кафедри економіки і підприємництва укладено Договір про співробітництво між ХНАДУ та Університетом управління безпекою (м. Кошице, Словаччина). Договором передбачено співробітництво у науковій, навчальній, публічній і культурній діяльності.    

Verlagswesen:

Проф. Шевченко І.Ю. – член ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян»

Декан факультету управління та бізнесу Шевченко І.Ю. долучилася до ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян», створеної для об’єднання наукового та освітянського потенціалу України задля розвитку міжнародної наукової трансінтеграції.

Напрямки діяльності ГО «Міжнародна фундація науковців та...

Verlagswesen:

Круглий стіл з питань підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти (за участю німецьких експертів)

9 листопада 2021 року кафедра економіки і підприємництва прийняла участь у Круглому столі з питань підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти у закладах фахової передвищої та вищої освіти України в контексті європейської інтеграції (за участю німецьких експертів).

Головним спікером...

Verlagswesen:

Вітаємо доц. Левченко Я.С. з нагородженням медаллю за сприяння розвитку Університету управління безпекою в Кошице (Словаччина)!

Доцент кафедри економіки і підприємництва Левченко Ярослава Сергіївна 22.10.2021 р. нагороджена медаллю за сприяння розвитку Університету управління безпекою в Кошице, Словаччина (University of Security Management in Košice, Slovakia).

Примітка. Університет управління безпекою в Кошице є ЗВО...

Verlagswesen:

Відбулася відкрита лекція проф. Дмитрієвої О.І.

9 листопада 2021 року о 8.45-10.20 на Навчальному сайті ХНАДУ відбулася відкрита лекція завідувачки кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., доц. Дмитрієвої Оксани Іллівни з навчальної дисципліни «Економіка і організація інноваційної діяльності».

Лекція проводилася для студентів факультету...

Verlagswesen:

Чемпіонат України з плавання в категорії «Мастерс».

5-7 листопада 2021 року у «Олімпійському  учбово-спортивному центрі «Акварена»  м. Харків відбувся Чемпіонат України з плавання в категорії «Мастерс» . До складу команди спортивного клубу «Слобожанець» який посів І місце серед клубів України входив старший викладач кафедри ФВіС, майстер спорту ...

Nach Datum