NACHRICHTEN

Verlagswesen:

Секційне засідання «Облік і оподаткування» 86-ї Міжнародної студентської наукової конференції ХНАДУ

08-09 квітня 2024 року в режимі он-лайн відбулась 86-та міжнародна студентська наукова конференція ХНАДУ за секцією "Облік і оподаткування".

На секційне засідання конференції учасниками, які представляють 5  закладів вищої освіти, було підготовлено 53 доповіді, з яких 36 доповідей – учасниками з...

Verlagswesen:

Кафедра обліку і оподаткування запрошує на 86 Міжнародну наукову конференцію здобувачів вищої освіти

          Кафедра обліку і оподаткування Харківського національного автомобільно-дорожнього університету запрошує прийняти участь у 86 Міжнародній науковій конференції здобувачів вищої освіти, яка відбудеться на базі платформи ZOOM 08-09 квітня 2024 року о 14.15 за посиланням:

https://us05web.zoom....

Verlagswesen:

Вдосконалення педагогічної майстерності

       Усвідомлення сучасності диктує нам нові реалії спілкування у суспільстві і міжнародних стосунках розвитку держав, інтеграції права, що, в свою чергу, охоплює значну кількість низки галузей існування громадянського суспільства.

       Не виключенням є розвиток та удосконалення цифривілізації...

Verlagswesen:

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ФУБ

30 березня 2024 року в онлайн-дистанційному форматі відбувся День відкритих дверей факультету управління та бізнесу (ФУБ).  

Абітурієнтів привітала декан факультету управління та бізнесу, д.е.н., проф. Шевченко І.Ю., яка розповіла про історію та склад, особливості та переваги кафедр, спеціальностей...

Verlagswesen:

Участь у конференції правового спрямування

26 березня 2024 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю, присвячена вагомим питанням розвитку держави і суспільства, а також міжнародним відносинам. В конференції взяли участь к.ю.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Перунова О.М. та студент групи ЕА-21МБ...

Verlagswesen:

День відкритих дверей кафедри обліку і оподаткування

      28 березня 2024 року на прохання майбутніх абітурієнтів та в рамках проведення профорієнтаційної роботи кафедри обліку і оподаткування ХНАДУ було проведено «День відкритих дверей». Цього разу онлайн захід відвідали випускники Харківських коледжів та молодші бакалаври, що виявили бажання...

Verlagswesen:

Захід «Харківські університети - формула вибору» за участю ХНАДУ

26 березня 2024 року кафедра обліку і оподаткування Харківського національного автомобільно-дорожнього університету взяла участь у заході, організованому Департаментом освіти за підтримки керівництва Харківської міської ради, «Харківські університети - формула вибору». 

Під час зустрічі школярам...

Verlagswesen:

Участь в монографії «Трудове право ЄС: гідна праця та розбудова інституційної спроможності для сталого розвитку»

    Доцент кафедри Обліку і оподаткування Леонтьєва Л.В.  прийняла участь в написанні колективної монографії «Трудове право ЄС: гідна праця та розбудова інституційної спроможності для сталого розвитку» м.Рига, Латвія.

Verlagswesen:

Проведення профорієнтаційних заходів

26 лютого  відбулася онлайн зустріч викладачів кафедри Обліку і оподаткування з абітурієнтами в рамках проведення профорієнтаційних заходів.

Майбутні випускники ліцеів 149 та 150 Шевченківського району м.Харкова ознайомилися з особливостями та перевагами спеціальності, отримали відповіді на всі...

Verlagswesen:

Запрошення до участі у Тижні грошей 2024 від НБУ

       Запрошуємо викладачів і студентів приєднатись з 18 до 24 березня 2024 року до відзначаємого Всесвітнього тижня грошей Global Money Week 2024, в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу і офіційним координатором якого є Національний банк України.

       Всесвітній тиждень грошей – це...

Verlagswesen:

Серед героїв - наші студенти

Пам'ятною медаллю "ЗА ОБОРОНУ МІСТА -ГЕРОЯ ХАРКІВ" нагороджено молодшого сержанта ЗСУ, здобувача вищої освіти спеціальності "Облік і оподаткування" Сітнікова Олександра Юрійовича (група ЕА-31-21).

Висловлюємо щиру вдячність за Ваш внесок у перемогу!!!

Вітаємо Вас, Олександр Юрійович! Перемоги...

Verlagswesen:

Отримання високої нагороди

Здобувачем вищої освіти за напрямом "Облік і оподаткування" (група ЕА-31-21) Віталієм Олексійовичем Івановим отримано високу нагороду - медаль від Міністерства оборони України «За сприяння збройним силам України». Почесну нагороду Віталію вручив мер міста Харкова Ігор Терехов. Вітаємо нашого...

Nach oben