NACHRICHTEN

Verlagswesen:

86-та міжнародна студентська наукова конференція ХНАДУ за секцією "Фізичне виховання та спорт»

09-10 квітня 2024 року в режимі он-лайн відбулась 86-та міжнародна студентська наукова конференція ХНАДУ за секцією "Фізичне виховання та спорт».

На секційному засіданні конференції було заслухано 25 доповідей: 17 підготували здобувачі Харківського національного автомобільно-дорожнього...

Verlagswesen:

Вітаємо спортсменів

Нещодавно ректор університету професор Віктор Богомолов зустрівся зі спортсменами з тхеквондо ВТФ, здобувачами вищої освіти механічного факультету Ярославом Чорним і Владиславом Функендорфом, які у березні вибороли перемогу на Універсіаді України.

У зустрічі взяв участь і старший викладач кафедри...

Verlagswesen:

Спартакіада Університету з функціонального фітнесу, вправа «Трастери»

У березні місяці у дистанційному режимі проведена Спартакіада Університету з функціонального фітнесу, вправа «Трастери». У змаганнях прийняло участь 232 здобувача вищої освіти. Суддівська бригада у складі викладачів кафедри фізичного виховання та спорту визначили наступні результати змагань:...

Verlagswesen:

86-а Міжнародна наукова конференція здобувачів вищої освіти

Кафедра Фізичного виховання та спорту запрошує усіх бажаючих на 86-у Міжнародну студентську наукову конференцію університету, яка відбудеться 09 квітня у 14-15.

Посилання на конференцію секції: 

us05web.zoom.us/j/8919032335

Ідентифікатор конференції:...

Verlagswesen:

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ФУБ

30 березня 2024 року в онлайн-дистанційному форматі відбувся День відкритих дверей факультету управління та бізнесу (ФУБ).  

Абітурієнтів привітала декан факультету управління та бізнесу, д.е.н., проф. Шевченко І.Ю., яка розповіла про історію та склад, особливості та переваги кафедр, спеціальностей...

Verlagswesen:

Чемпіонат України з козацького двобою

У Луцьку 15-16 березня 2024 року відбувався чемпіонат України з козацького двобою, присвячений пам’яті героїв полеглих у російсько-українській війні, який зібрав 650 спортсменів з 15 областей України.

         Організаторами заходу виступали Міністерство молоді та спорту України, Української...

Verlagswesen:

Олімпійський урок

28 лютого 2024 року кафедра фізичного виховання та спорту дистанційно провела Олімпійський урок, у якому прийняли участь  найкращі спортсмени нашого університету, які представили різні види спорту, а саме:

         - Костеневич Костянтин, випускник МФ, майстер спорту міжнародного класу (МСМК),...

Verlagswesen:

Спартакіада Університету з вправи «Бурпі»

У лютому місяці у дистанційному режимі проведена Спартакіада Університету з функціонального багатоборства: вправа «Бурпі». У змаганнях прийняло участь 186 здобувачів вищої освіти. Суддівська бригада у складі викладачів кафедри фізичного виховання та спорту визначили наступні результати змагань:...

Verlagswesen:

Вітаємо викладачів кафедри ФВтаС та здобувачів ХНАДУ – переможців і призерів Міжнародного спортивного конкурсу «Спортландія»

У чеському місті Тепліце 24.02.2024 підведено підсумки Міжнародного спортивного конкурсу «Спортландія», за результатами якого викладачі та здобувачі ХНАДУ вибороли перемогу та призові місця в наступних номінаціях:

Викладачі кафедри фізичного виховання та спорту:

– ст. викл. Безніс Олена...

Verlagswesen:

Олімпійський урок

28 лютого 2024 року о 15:00 дистанційно відбудеться Олімпійський урок з найкращими спортсменами нашого університету з різних видів спорту. Кафедра фізичного виховання та спорту запрошую всіх бажаючих на зустріч з ведучими спортсменами.

Посилання:   https://us05web.zoom.us/j/8919032335?pwd=TWpNUElr...

Verlagswesen:

Тхеквондо (ВТФ)

19-20 лютого у м. Хмельницький відбулись фінальні змагання ХІХ літньої Універсіади України з тхеквондо (ВТФ). Здобувачі механічного факультету Чорний Ярослав та Владислав Функендорф посілили перші місця у своїх вагових категоріях 87кг та 58 кг відповідно.

         Вітаємо переможців і тренера...

Verlagswesen:

Тхеквондо ВТФ

16-18 лютого у м. Хмельницький проходив Кубок України з тхеквондо ВТФ, у якому двоє здобувачів ХНАДУ завоювали дві медалі.

         Здобувач механічного факультету Чорний Ярослав посів ІІІ місце, програвши у півфінальній сутичці випускнику ХНАДУ факультету транспортних систем Ігнатій Данилу, який...

Nach oben