Участь доцентки кафедри економіки і підприємництва Приходько Д.О. у Startup Campus − 2021

14-15 травня 2021 року доцентка кафедри економіки і підприємництва Приходько Д.О., яка у межах ініціативи «Підприємницький університет» викладає навчальну дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» здобувачам вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОП «Економіка» та ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», прийняла участь у Startup Campus− 2021.

Startup Campus є частиною ініціативи «Підприємницький університет», яку у 2020 році запустив бізнес-інкубатор YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес, Українським фондом стартапів за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Cisco, OKKO, Genesis.

Захід Startup Campus, як і ініціатива «Підприємницький університет» загалом, покликаний розвинути компетенції викладачів і підтримати університетські стартапи. 

Перший день Startup Campus відзначився виступами естонських спікерів Марет Ахонен та Тааві Тамма з Тартуського університету, представників української екосистеми стартапів Андрія Заікіна (YEP), Ігоря Маркевича (USF), Дениса Зернишкіна (Gravitec.net), Андрія Мануйлова (IOON), підприємця з Каліфорнії Жені Розинського.

Другий день Startup Campus проводився лише для викладачів ініціативи «Підприємницький університет». Воркшопи та лекції провели ментори хакатон-табору Garage48 Жоао Рей та Майрі Тіідо, CTO стартапу Holy Water (Genesis) Анатолій Касьянов та експерт з побудови бізнес-моделей Тааві Тамм.

Під час Startup Campus розпочалося партнерство бізнес-інкубатору YEP з Генеральним консульством України в Сан-Франциско. Відтепер бізнес-інкубатор YEP став ближчим до досвіду каліфорнійських університетів та духу стартапів Кремнієвої Долини, а інтернаціональна спільнота, що розвиває підприємницьку освіту в Україні, продовжує зростати.

Цьогоріч Startup Campus реалізовано бізнес-інкубатором YEP в партнерстві з Тартуським університетом, Garage48, Cisco, OKKO, Genesis за підтримки Генерального консульства України в Сан-Франциско та Міністерства закордонних справ Естонії. 


Nach oben